Nieuws

De Filosofie van een Chef

Koen is een gepassioneerd chef kok. Dat is al even geen geheim meer. Maar hoe slaagt hij er in om steeds het beste van twee werelden te combineren: vroeger & nu? Bekijk de twee minuten durende kortfilm hier.

Lees meer

Liereman Lentewandeling

Goed weer, leuk gezelschap en twee ervaren gidsen waren de perfecte ingrediënten voor een heerlijke Liereman lentewandeling. De tweede editie was fantastisch!

Lees meer

Ballonvaart voor culinaire genieters


Eindelijk Met 12 waren we: de gelukkigen die een ballonvaart hadden gewonnen van restaurant Broosend Hof. De winnaars waren stuk voor stuk willekeurig gelote culinaire genieters die in ‘het Broosend’ kwamen eten. Na enkele keren uitgesteld te zijn, brak de grote dag dan toch aan. De ballonvaarders achtten de weersomstandigheden goed genoeg om op te stijgen. Eindelijk!
 

Lees meer

Een smaakmaekende en gastronomische winterwandeling

Vorig jaar vond de 1ste editie van de smaakmaekende gastronomische winterwandeling plaats. We hoopten natuurlijk op een mooi besneeuwd landschap en een winters zonnetje. Maar niets was minder waar: wind en regen waren de plaatsvervangende ingrediënten. Onze wandelaars waren gelukkig niet tegen te houden door een bui. Met een twintigtal deelnemers trotseerden we de hemelsluizen.

Lees meer

Culinaire roadtrip door de Kempen

Hét belangrijkste ingrediënt “Koken doe ik vanuit mijn hart. En mijn hart, dat ben ik verloren in de Kempen.” Koen zegt vaak dat passie hét belangrijkste ingrediënt is. Het is dan ook een passie van hem om op zoek te gaan naar de beste streekproducten. Bij Broosend Hof werken we het liefst met producten van bij ons, uit de Kempen. Van deze producten kennen we de oorsprong en zo weten we precies hoe het product gekweekt wordt en waarvoor het gebruikt wordt. Dat vinden we belangrijk.

Lees meer